top of page
Zonder titel (1920 x 500 px).jpg

Huwelijknanny

Onze huwelijksnanny voorziet animatie (met of zonder begeleiding) op allerlei feesten.

Weet je niet wat te doen met de kindjes op jullie huwelijk? Dan hebben wij misschien wel DE oplossing.

Nieuwsgierig? Lees dan snel verder! 

Wit springkasteel

Wil je een springkasteel dat past in het plaatje? zonder teveel kleurtjes en prentjes? Dan is ons wit springkasteel ideaal voor jullie! Je kan ons springkasteel ook los huren! afmeting (LxBxH): 5,2x5mx4,9m Je voorziet best een meter rondom extra. LET OP! net zoals in andere springkastelen mag er niet gegeten en gedronken worden in het kasteel! Ook kindergrime kan best vermeden worden daar dit (blijvende) vlekken met zich kan meebrengen. Ook rookbommen kunnen het kasteel blijvend beschadigen. Wanneer dit gebeurd zijn we genoodzaakt de schade te verhalen op de huurder.

Huwelijksnanny - verhuurpakket

Mag het net wat meer zijn dan enkel een springkasteel? Ons verhuurpakket is ideaal om de tuin of feestzaal om te toveren in een sprookjesachtige speelruimte Wat zit erin? * witte softplay * pastelkleurige XL blokken * houten mega jenga * 2 picknicktafeltjes met parasolletjes. EXTRA * wit springkasteel

346829898_150411918013132_5762080906976374845_n.jpg

Huwelijksnanny - standaardpakketjes

Wil je echt zorgeloos genieten? Dan is onze feestnanny de beste keuze! Onze nanny('s) zorgen voor de kindjes terwijl de ouders kunnen genieten van het feest. Zo hoeven ze geen babysit te voorzien, hun kinderen niet te missen en niet met zeurende kinderen aan tafel te zitten ... ideaal toch? Je kan kiezen uit onze standaardpakketjes of een pakketje op maat samenstellen. Stuur ons hiervoor gerust een mailtje!

per extra uurtje / extra begeleider: €55 

wit springkasteel: €150

bottom of page